Proot Oy

Puhelin ja sähköposti

Myynti:
Olli Kuittinen - 0400 727 309


Myynti / Osto / Moottoripyörät:
Markus Mäki - 040 839 7079

Myynnin yhteinen sähköposti: info[at]proot.fi

Käyntiosoite
Proot Auto
Sahaajankatu 9
00880 HELSINKI

Postitus / laskutusosoite
Proot Oy
PL 56
01361 VANTAA

Yrityksestä: Proot Oy on vuonna 2011 perustettu AA luokituksen omaava yritys jonka päätoimiala on vaihtoautojen sekä moottoripyörien osto ja myynti toiminta. Teemme vaihtoajoneuvokauppaa Proot Auto ja Proot Cycle aputoiminimillä ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Sahaajankatu 9

Tietosuoja: Proot Oy tuntee vastuunsa rekisterinpitäjänä ja käsittelee kerättäviä henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti huolehtien yksityisyyden suojan toteutumisesta ja korkeasta tietoturvasta.

Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseemme ja löydät lisätietoa yksityisyytesi suojasta.Tervetuloa palveltavaksi.

 

 

 Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

 

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat –sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.
Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________