Proot Oy

Loppuvuoden poikkeavat aukioloaikamme ovat:

28.12 Ma: 10:00-15:00
29.12 Ti: 10:00-15:00
30.12 Ke: 10:00-15:00
31.12 To: 11:00-14:00


Puhelin ja sähköpostistiosoitteet

Moottoripyörien myynti ja osto:

Markus Mäki 040 839 7079
Myynnin yhteinen sähköposti: info[at]proot.fi

Huollot ja varaosat:

puhelin 0400 727 903
Sähköposti: varaosat[at]proot.fi


Käyntiosoite
Proot Cycle
Sahaajankatu 9
00880 HELSINKI

Postitus / laskutusosoite
Proot Oy
PL 56
01361 VANTAA

Yrityksestä: Proot Oy on vuonna 2011 perustettu AA luokituksen omaava yritys jonka päätoimiala on käytettyjen Harley Davidson merkkisten moottoripyörien osto ja myynti toiminta. Teemme kauppaa Proot Cycle aputoiminimellä ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Sahaajankatu 9

Tietosuoja: Proot Oy tuntee vastuunsa rekisterinpitäjänä ja käsittelee kerättäviä henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti huolehtien yksityisyyden suojan toteutumisesta ja korkeasta tietoturvasta.

Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan tietosuojaselosteeseemme ja löydät lisätietoa yksityisyytesi suojasta.Tervetuloa palveltavaksi.

 

 

 Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille, luotottajille ja muille sidosryhmille, että yhteistyö yrityksen kanssa on kestävällä pohjalla. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

 

Asiakastiedon Suomen Vahvimmat –sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.
Luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________